dilluns, 1 de desembre del 2008

Premiat el documental «Cristina Kaufmann: Re-crear soledats»

Benvolguts,

potser us interessarà saber que en Joan Grané, realitzador de TV3 ("la teva!"), junt amb el seu germà Francesc (director i guionista del film) han guanyat, el passat 19 d'octubre de 2008, el primer premi de la 22a edició del Prix Farel Internacional de Neuchâtel (Suïssa) amb el DVD «Cristina Kaufmann: Re-crear soledats», dins la Catégorie moyenne de documentals d'entre 20 i 40 minuts. Aquest és l'únic concurs al món on es presenten films sobre totes les religions del món i de totes les tradicions espirituals: buddhista, hindú, jueva, cristiana, islàmica, tradicions aborígens d'arreu, etc.

Per si no el coneixeu encara (i si no, disculpeu el rotllo!), es tracta d'una entrevista inèdita a la carmelita descalça Cristina Kaufmann, religiosa contemplativa del Carmel de Mataró, en què, a través dels gestos, les paraules i les mirades, continua fent després de la seva mort (primavera del 2006) una de les coses que més bé sabia fer en vida: acompanyar les persones en el camí cap a Déu.

A la web de la productora Eulogos Media en trobareu tota la informació: aquí.

Si esteu interessats en el DVD el podeu trobar a diverses llibreries (jo el vaig trobar, ja fa temps, a la Llibreria Claret).

Una abraçada,

1 comentari:

Ester ha dit...

Hola, hola... sóc jo, l'Ester

Avia'm si per fi queda alguna cosa enregistraaaaaaaaaaaaada.

muà