diumenge, 31 de maig del 2009

Vídeo: Cançó de la Terra

S'acosta el Dia Mundial del Medi Ambient, una bona ocasió per reflexionar una mica més sobre la nostra relació amb el món que ens envolta. Més encara, que ens acull i ens alimenta...! I que per tant no ens hi juguem doctrines o idees abstractes sinó la vida d'avui i la de demà, la nostra salut i la dels nostres fills. I no em refereixo només a la salut física, sinó també a la psíquica i a l'espiritual.

Les imatges, la poesia i la música sempre m'han estat bones companyes per mirar de veure-hi més enllà dels conceptes racionals. Per exemple, aquest ben aconseguit videoclip, rodat en tres localitzacions reals de diferents continents, l'Amazones, Croàcia i Tanzània, sotmeses a alguna forma de pressió i de sofriment causada per l'home:

Earth Song, single


En trobareu la lletra sencera, per exemple, aquí a YouTube.

Retall d'agenda

Divendres, 5 de juny
» Dia Mundial del Medi Ambient
Un dels principals vehicles de les Nacions Unides per fomentar la sensibilització mundial sobre el medi ambient i per promoure'n l'atenció i l'acció política.

» Estrena del film documental «Home» (Llar)
Una pel·lícula de Yann Arthus-Bertrand que mostra espectaculars imatges de l'actuació humana sobre el medi ambient. Serà estrenada alhora als cinemes i a YouTube! Notícia a La Vanguardia. Tràiler i Making-Of a YouTube.

2 comentaris:

Jordi Morrós Ribera ha dit...

Felcitats pel post que resulta tan currat com de costum.

Per cert el text de la canço "Earth Song" l'he trobat en aquest link

http://www.quedeletras.com/letra-cancion-earth-song-bajar-70504/disco-otras-canciones/michael-jackson-earth-song.html

Al "YouTube" no he estat capaç de trobar-lo.

Fins la propera.

Èdgar Planas i Cantí ha dit...

Gràcies Jordi! És cert, al YouTube no surt de seguida ni de forma gaire evident, cal desplegar la finestra que diu (más información) a la dreta del vídeo...

Fins aviat!